Inligting van Xuzhou Hongxing Gym Equipment Co., Ltd. - Hongxing

Hongxing-gimnasiumtoerusting

In 2013 is Xuzhou Hongxing Gym Equipment Co., Ltd. gestig. In 2019 het Hongxing sy handelsmerk BMY Fitness geneem om die oorsese mark te betree as 'n kommersiële vervaardiger van fiksheidstoerusting wat op wetenskaplike en gesonde kragoefening fokus. Saam met binnelandse en oorsese handel in China Die gunstige ontwikkeling van Hongxing se maatskappy groei ook. In 2023 is die tiende herdenking van Hongxing se stigting ook 'n groot stap vorentoe in die ontwikkeling van Hongxing. Hongxing het 'n nuwe fabriek uitgebrei, en die Internasionale Besigheidsafdeling het 'n nuwe kantoor vervang.

Hongxing het ook nuwe deurbrake in tegnologienavorsing en -ontwikkeling gemaak. In die afgelope tien jaar, as 'n navorsings- en ontwikkelingsmaatskappy, het Hongxing produkte vir vennote ontwikkel en aan vennote navorsing en ontwikkeling, aanpassing en OEM-dienste verskaf. In 2023 het Hongxing besluit om 'n verandering te maak. Benewens die verskaffing van R&D en ontwerpdienste vir vennote, sal Hongxing se ontwerpers ook meer produkte vir hul eie maatskappy se handelsmerk ontwikkel. Hongxing se ontwerpers sal in twee groepe verdeel word. Daar is twee spanne, een span fokus op diensvennote, en die ander span fokus op handelsmerkbou van hul eie maatskappy.

Tans het Hongxing se ontwerpers multifunksionele omvattende kragoefentoerusting, heupbrugmasjiene wat fokus op heupoefening en ander gimnasiumtoerusting vir die maatskappy se BMY Fitness-handelsmerk ontwikkel en ontwerp.

In die toekoms sal Hongxing sy handelsmerk BMY Fitness bring om meer kliënte te ontmoet, en met meer kliënte saam te werk met produkte van hoë gehalte en bedagsame dienste.


Postyd: 21-06-2023

Los jou boodskap

    *Naam

    *E-pos

    Telefoon/WhatsAPP/WeChat

    *Wat ek te sê het