Pehea ʻoe e hana ai i nā squats? - Hongxing

ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka Squat Rack: He alakaʻi piha i ka ʻenehana Racking Pono

Ma ke ʻano o ka hoʻomaʻamaʻa ikaika, kū ka squats ma ke ʻano he hoʻomaʻamaʻa pōhaku kihi, e hoʻopili ana i nā pūʻulu ʻiʻo he nui a hoʻoikaika i ke olakino holoʻokoʻa. ʻOiai ʻo ka hana ʻana i nā squats me ke ʻano kūpono he mea koʻikoʻi ia no ka hoʻonui ʻana i nā pōmaikaʻi a me ka hōʻemi ʻana i ka pōʻino, ʻo ka ʻike pehea e hoʻopaʻa pono ai i ka barbell ma hope o kēlā me kēia hana hou ʻana he mea nui. ʻO ka ʻenehana racking kūpono e hōʻoia i ka paʻa, pale i ka pā a me nā mea hana, a pale i nā pōʻino.

Ka hoomaopopo ana i ke Anatomy o aPaʻa Kuʻekuʻe

Ma mua o ka ʻimi ʻana i ka ʻenehana racking, pono e hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me nā ʻāpana o ka squat rack:

  1. Nā mea kū i luna:ʻO nā kākoʻo kūpaʻa e paʻa ana i ka pahu ma ke kiʻekiʻe i makemake ʻia no nā squats.

  2. J-hooks a pine paha:ʻO nā mea i hoʻopili ʻia ma luna o nā uprights e hoʻopaʻa i ka barbell ke hoʻopaʻa ʻia.

  3. Nā Papahana Spotter:Loaʻa nā paepae koho ma hope o nā uprights e hāʻawi i ke kākoʻo hou a i ʻole ke kōkua.

Nā ʻanuʻu Koʻikoʻi no ka ʻenehana Racking Pono

No ka hoʻopaʻa pono ʻana i ka barbell ma hope o kēlā me kēia squat hana hou ʻana, e hahai i kēia mau ʻanuʻu:

  1. E hoʻomalu i ka Descent:E hoʻomau i ka mana o ka barbel i ka wā e iho ai, e hōʻoia i ka iho pono ʻana a me ke kaulike.

  2. Hoʻopili i kou mau wāwae:E hoʻoikaika a hoʻoikaika i kou mau wāwae i ka wā e iho ai, e hoʻomākaukau ana e hoʻolōʻihi i kou mau wāwae e hoʻopaʻa i ka pahu.

  3. Kaʻa i hope a i luna:Ke hiki ʻoe i lalo o ka squat, e hoʻihoʻi iki i hope me ka hoʻolōʻihi ʻana i kou mau wāwae i ka manawa like e hoʻohuli i ka barbell i kahi kūlana.

  4. E hoʻonoho i ka Barbell:E hoʻolālikelike i ka pahu me nā J-hooks a i ʻole nā ​​pine, e hōʻoia i ke kikowaena a pae.

  5. Hoʻomaha mālie i ka Barbell:E alakaʻi pono i ka pahu ma luna o nā J-hooks a i ʻole nā ​​pine, e ʻae iā ia e hoʻomaha mālie me ka ʻole o ka hāʻule ʻana a i ʻole ke kumu ʻole o ke koʻikoʻi o ka lako.

Nā hewa Racking maʻamau e hōʻalo ai

No ka pale ʻana i nā pōʻino a me nā mea hana, e pale i kēia mau hewa racking maʻamau:

  1. Hoʻonui i kou kua:E hōʻalo i ka hoʻonui ʻana i kou kua haʻahaʻa i ka wā e hoʻopaʻa ai ʻoe i ka barbell, no ka mea hiki ke hōʻeha i kou iwi kuamoʻo.

  2. Ka iho hoʻomalu ʻole ʻia:Mai ʻae i ka hāʻule ʻole o ka pahu i kou iho ʻana. E mālama i ka mana ma ka holo a pau.

  3. Ke hoʻohana nei i ka ikaika nui:E hōʻole i ka hoʻopaʻa ʻana i ka pahu ma luna o nā J-hooks a i ʻole nā ​​pine, no ka mea hiki ke hōʻino i nā mea hana a hana i kahi hopena ʻino.

  4. Ka mālama ʻole ʻana i nā paepae Spotter:E hoʻohana i nā paepae nānā inā loaʻa, ʻoi aku hoʻi i ka wā e hāpai ana i nā mea kaumaha, no ke kākoʻo hou a me ka palekana.

Nā Pōmaikaʻi o ka ʻenehana Racking Pono

Hāʻawi ka ʻenehana racking kūpono i nā pono he nui:

  1. Kāohi ʻeha:ʻO ka racking kūpono e kōkua i ka mālama ʻana i ka mana a me ke kaulike, e hōʻemi ana i ka pilikia o nā hōʻeha, ʻoi aku hoʻi i ke kua lalo a me nā poʻohiwi.

  2. Palekana lako:ʻO ka racking kūpono e pale i ka pōʻino i ka barbell a me ka squat rack, e hōʻoia ana i ko lākou ola lōʻihi a me ka hana.

  3. Hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia:Hoʻoikaika ka racking kūpono i ka holo ʻana o ka hoʻomaʻamaʻa maikaʻi, e hōʻemi ana i ka manawa a me ka ikaika.

  4. Ka hilinaʻi a me ka hoʻoikaika ʻana:Hoʻoulu ka racking kūpono i ka hilinaʻi a me ka manaʻo o ka haku, e hoʻoikaika i ka holomua i ka hoʻomaʻamaʻa squat.

Ka hopena

ʻO ka hoʻopaʻa ʻana i ka pahu ma hope o kēlā me kēia squat hana hou ʻana he ʻāpana koʻikoʻi ia o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, ʻaʻole ka manaʻo hope. Mālama ka ʻenehana racking kūpono i ka palekana, pale i nā mea hana, a hoʻonui i ka ʻike squat holoʻokoʻa. Ma ka hahai ʻana i nā ʻanuʻu i kuhikuhi ʻia a pale aku i nā hewa maʻamau, hiki i nā kānaka ke haku i ka racking kūpono a ʻohi i nā pono piha o ka hoʻomaʻamaʻa squat. hōʻoia ʻia ma hope o ke kūʻai aku.


Ka manawa hoʻouna: 11-28-2023

Waiho i kāu leka

    *inoa

    *leka uila

    Kelepona/WhatsAPP/WeChat

    *He aha kaʻu e ʻōlelo ai