ʻO wai nā mīkini kaumaha e hana i nā ʻiʻo hea? - Hongxing

He mea koʻikoʻi nā mīkini paona i nā kikowaena hoʻoikaika kino a me nā gyms, e hāʻawi ana i kahi ala kūpono a me ka hoʻohana ʻana i ka hoʻoikaika ʻana i nā hana maʻamau, ʻoi aku ka nui o nā poʻe hoʻomaka. ʻO ka ʻike ʻana i nā ʻiʻo o kēlā me kēia mīkini e hiki ke kōkua iā ʻoe e hoʻonui i kāu hoʻomaʻamaʻa. Eia kahi hiʻohiʻona o nā mīkini kaumaha kaulana a me nā ʻiʻo a lākou e hana ai.

Lat Huki ilalo

Hoʻohālike ka mīkini huki i lalo i ka neʻe ʻana o ka ʻauwae. Hōʻike ia i kahi pā i huki ʻia i lalo i ka pae ʻauwae. Hoʻopili mua kēia mīkini i nā ʻiʻo hope o luna, me ka latissimus dorsi, a hoʻopili pū i nā biceps, pectorals, deltoids, a me trapezius.

Incline Press

Hoʻohana ka mīkini paʻi incline i nā lima a me nā ʻiʻo o ka umauma. No ka hoʻohana ʻana, e hilinaʻi i hope a hoʻokuke i nā lima i mua me ka neʻe ʻana.

Paʻi wāwae

Hoʻohana maikaʻi ka mīkini paʻi wāwae i nā glutes, nā keiki bipi, a me nā quadriceps. E hoʻoponopono i ke kaumaha, e noho i lalo, a hoʻokuʻu i nā paona ma ke kulou ʻana i kou mau wāwae. E hōʻoia ʻaʻole paʻa kou mau kuli a mālama iki i kou mau wāwae i waho.

Mīkini Hoʻonui wāwae

Hoʻokaʻawale ka mīkini hoʻonui wāwae i nā quadriceps. E noho hou ma ka noho, e hoʻokuʻu i kou mau wāwae ma hope o ka pā, a hāpai me kou mau wāwae. E hoʻohaʻahaʻa i lalo me ke ʻano hoʻomalu.

Na Mekini Bipi

Hāʻawi pinepine nā gyms i nā mīkini hoʻokiʻekiʻe bipi e noho ana a kū. Hoʻopaʻa lāua ʻelua i nā ʻiʻo bipi akā ma nā wahi like ʻole. ʻO ka hoʻokiʻekiʻe ʻana o ka bipi kauā e kālele ana ma ka ʻaoʻao o luna o nā keiki bipi, ʻoiai ke ʻano kū i ka ʻaoʻao lalo.

Hamstring Curl

Hoʻopili ka mīkini hamstring curl i nā ʻiʻo ma hope o nā wāwae o luna. E hoʻokuʻu i kou mau wāwae ma lalo o ka lever i hoʻopaʻa ʻia, e kukuli i kou mau kuli e hāpai i ka pā i kou ʻāʻī, a hoʻohaʻahaʻa mālie i hope. E mālama pono i kou pūhaka a me ke kino i ka wā hoʻoikaika kino.

ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i ke ʻano o ka hana ʻana o kēia mau mīkini paona a me nā ʻiʻo a lākou e manaʻo ai e hiki ke kōkua iā ʻoe e kūkulu i kahi hana hoʻomaʻamaʻa ʻoi aku ka maikaʻi.

 


Ka manawa hoʻouna: 07-30-2024

Waiho i kāu leka

    *inoa

    *leka uila

    Kelepona/WhatsAPP/WeChat

    *He aha kaʻu e ʻōlelo ai