Опрема за теретана во Хонгксинг Нов производ 626 Машина за мост за колкови - Хонгксинг

Опрема за вежбање
опрема за обука за сила

Дебелиот задник може визуелно да ја подигне должината на нозете и да го направи целото тело посекси. Затоа, многу луѓе избираат да ги вежбаат мускулите на задникот за да го направат задникот пополн. Тие ќе изберат Смит мултифункционална опрема за обука или некоја друга опрема за вежбање сила во теретана за вежбање на мускулите на задникот, а исто така ќе изберат сквотови или движења на мостот на колковите за да помогнат во вежбата, но многу почетници во фитнес често не можат да го најдат вистинскиот. . Направете малку напор и предизвикате некои лоши проблеми. Со цел да се реши овој проблем, со цел да им се овозможи на повеќе луѓе да го тренираат задникот понаучно, дизајнерите на Hongxing Gym Equipment поминаа извесно време на дизајнирање и развој на машина за мост за колкови, надевајќи се дека ќе им помогнат на оние на кои им треба научна фитнес опрема Луѓето градат повеќе совршени тела.

Машината за мост за колкови Hongxing HX-626 им овозможува на корисниците понаучно да ги вежбаат мускулите на задникот и полесно да добиваат колкови. Покрај тоа, може да се вежбаат и бутовите, половината и стомакот. Откако е наведен, тој доби едногласна пофалба од дилерите. На штотуку завршеното 40. Sports Expo, машината 626 hip bridge беше препознаена и од меѓународни клиенти, а бројот на нарачки потпишани на изложбата изнесуваше вкупно 80 единици.

Машината за хип мост HX-626 сè уште се оптимизира и во иднина ќе донесеме посовршени производи лице в лице со клиентите.


Време на објавување: 21-06-2023

Оставете ја вашата порака

    *Име

    *Е-пошта

    Телефон/WhatsAPP/WeChat

    *Што имам да кажам