Информации за Xuzhou Hongxing Gym Equipment Co., Ltd. - Hongxing

Опрема за вежбање во Хонгксинг

Во 2013 година, беше основана Xuzhou Hongxing Gym Equipment Co., Ltd. Во 2019 година, Хонгксинг го зеде својот бренд BMY Fitness за да влезе на прекуокеанскиот пазар како комерцијален производител на фитнес опрема, фокусирајќи се на научни и здрави тренинзи за сила. Заедно со домашната и прекуокеанската трговија во Кина Расте и бенигниот развој на компанијата на Хонгксинг. Во 2023 година, десетгодишнината од основањето на Хонгксинг е исто така голем чекор напред во развојот на Хонгксинг. Хонгксинг прошири нова фабрика, а Одделот за меѓународен бизнис замени нова канцеларија.

Хонгксинг, исто така, направи нови откритија во истражувањето и развојот на технологијата. Во изминатите десет години, како компанија за истражување и развој, Hongxing развива производи за партнери и обезбедува партнери со истражување и развој, прилагодување и OEM услуги. Во 2023 година, Хонгксинг одлучи да направи промена. Покрај обезбедувањето услуги за истражување и развој и дизајн за партнерите, дизајнерите на Hongxing исто така ќе развијат повеќе производи за брендот на нивната сопствена компанија. Дизајнерите на Хонгксинг ќе бидат поделени во две групи. Има два тима, еден тим се фокусира на сервисирање на партнери, а другиот тим се фокусира на градење бренд на сопствената компанија.

Во моментов, дизајнерите на Hongxing развија и дизајнираа мултифункционална сеопфатна опрема за вежбање сила, машини за мостови за колкови кои се фокусираат на тренирање на колкови и друга опрема за теретана за брендот BMY Fitness на компанијата.

Во иднина, Hongxing ќе го донесе својот бренд BMY Fitness за да запознае повеќе клиенти и да соработува со повеќе клиенти со висококвалитетни производи и внимателни услуги.


Време на објавување: 21-06-2023

Оставете ја вашата порака

    *Име

    *Е-пошта

    Телефон/WhatsAPP/WeChat

    *Што имам да кажам