Fautuaina masini a'oa'oga malosi vae - Hongxing

O le sili lavaMasini A'oa'oga Malosi o Vaemo Lau Malaga Fa'aletino

Ua e iloa ua e fealua'i solo i totonu o le faleta'alo, va'ava'ai na masini vae ma mafaufau po'o fea mea e maua ai e lou tino maualalo le ta'aloga sili? E le o tuua na o oe! O le fausiaina o le malosi o vae e taua tele e le gata mo le ausiaina o lena vaʻa vaʻaia ae faʻapea foʻi mo le faʻaleleia atili o le taʻaloga afeleti ma le lagolagoina o gaioiga i aso uma. O lea la, se'i o tatou talepe i lalo masini a'oa'oga malosi o vae pito i luga o lau pepa lea i vae malolosi, ma malolosi.

1. Le Quad Squad:Mesini Lomi vae

Aisea e tatau ai ona taumafai:

O le masini lomi vae e pei o le grail paia mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e faʻateleina a latou taʻaloga quad. O mea uma e uiga i le tulimataʻi o luma o ou ogavae, ae faʻatasi ai ma le mimilo-o lenei masini e faʻaogaina ai foʻi ou gaʻo ma manoa, ma avea ai ma taʻaloga atoatoa vae.

Auala e Fa'aaoga ai:

Nofo i tua i le masini, tuu ou vae i luga o le tulaga i ou luma. Tu'i ese le tulaga e ala i le fa'aloaloa o ou vae, ona toe fo'i malie lea i le tulaga amata. O le matagofie o le masini lomitusi vae o lona gafatia e taulima mamafa mamafa, e ofoina atu se taʻaloga maualuga ma le maualalo o le lamatiaga o manuʻa, faʻafetai i le fausaga mautu o le masini.

2. Hamstring Heaven: Leg Curl Machine

Aisea ua avea ai ma maa:

Ua leva ona moemiti i le faauigaina o manoa, e foliga mai ua vaneina e atua? O le pepelo leg curl machine o lou ala lea i le mamalu. E fa'atatau tonu i tua o ou ogavae, tu'u'ese'ese le fa'ama'a i se auala e le mafai e nisi masini po'o fa'amalositino.

Auala e Fa'aaoga ai:

Ta'oto fa'asaga i luga o le masini, ma fa'amau ou tapuvae i lalo o le fata fa'aofuofu. Fa'apipi'i ou vae agai i luga i ou pito, ona toe fa'afo'i ifo lea i lalo ma le pule. O lenei masini e manaia tele mo le taulaʻi i le atinaʻeina o hamstring e aunoa ma le tuʻuina atu o le mamafa o lou tua i lalo.

3. Sini Glute: Le Masini Tu'i Su'ega

Aisea e le mafai ai ona e faamisi:

I le sailiga mo vae malolosi, mamana, e le mafai ona le amanaiaina le glutes. O le masini tui suilapalapa e ofoina atu se auala faʻatatau e galue ai au glutes, maua ai le teteʻe manaʻomia e fausia ai le malosi ma le voluma.

Auala e Fa'aaoga ai:

Fetuuna'i le masini ina ia mafai ona e saofai ma lou tua i luga e faasaga i le papa, tulivae ma punou i luga o le eleele. Oomi i totonu o ou mulivae e faʻaloaloa ai lou suilapalapa i luga, ona faʻaititia lea i lalo i lalo. O lenei masini o se auala e sili atu le saogalemu, sili atu ona pulea e faʻaogaina ai le suilapalapa, faʻamautinoa e mafai ona e taulaʻi atoatoa ile faʻagaioiina o le glute.

I tua atu o masini: Le Ata Tele

O le tu'ufa'atasia o nei masini i lou aso masani o se auala matagofie e fausia ai le malosi ma maso. Ae ui i lea, e taua le manatua o le eseesega e taua i soʻo se malaga faʻamalositino. Fa'atasi galuega a le masini ma le mamafa fua, fa'amalositino mamafa o le tino, ma gaioiga fa'atino e fa'amautinoa ai se fa'ata'amilosaga lelei i le malosi o vae.

Saogalemu Muamua:

Fa'amuamua i taimi uma le faiga sa'o nai lo le siiina o mea mamafa, aemaise lava pe a galue ma masini. Fetuuna'i tulaga ina ia fetaui ma le tele o lou tino ma amata i le mamafa mama e fa'atautaia ai le gaioiga a'o le'i fa'aopoopo atili le tete'e.

Faalogo i lou Tino:

A'o tuleia ou tapula'a o se vaega o le fa'amalosi, fa'alogo i fa'ailoga a lou tino e taua tele. Afai e iai se mea e lagona pe tiga (i tua atu o le vaivai o maso masani), ua oʻo i le taimi e toe iloilo ai ma atonu e sui lau auala e puipuia ai manuʻa.

A'ai: Lou Ala i Vaevae Malolosi

O le faigamalaga i vae malolosi, sili atu le mamana e tumu i luitau, ae o le faʻaauupegaina o oe lava i meafaigaluega saʻo ma le poto e mafai ona faia ai se eseesega. O le masini lomi vae, leg leg curl machine, ma le suilapalapa tui o au uo i lenei faigamalaga, e ofoina atu taʻaloga faʻatatau e mafai ona oʻo atu ai i le malosi tele ma le matagofie. Manatua, o le tumau o le ki, e pei o se auala paleni e aofia ai le tele o faʻamalositino ma lava le toe faʻaleleia. I le taimi nei, faatasi ai ma nei masini i lau auupega, o loʻo e agaʻi atu i lau ala e faʻatoʻilaloina sini malosi o ou vae. Sauni, seti, faanofonofo!

 


Taimi meli: 04-02-2024

Tuu Lau Feau

    *Igoa

    *imeli

    Telefoni/WhatsAPP/WeChat

    *O le mea e tatau ona ou fai atu ai