O le a le toso i luga fesoasoani lelei? - Hongxing

Fesoasoani PullUp pa

O le toso i luga fesoasoani o se auala sili lea e fausia ai le malosi ma le tumau e manaʻomia e fai ai se toso i luga. O fa'a toso i luga o se vaega masani o meata'alo, ae e mafai fo'i ona maua i le tele o fale.

O se masini toso i luga fesoasoani lelei o le a fa'atagaina oe e fetu'una'i le aofa'i o fesoasoani e te maua, ina ia mafai ai ona e fa'agasolo malie i luga i le faia o toso i luga e aunoa ma se fesoasoani. O masini toso i luga fesoasoani e masani lava ona i ai le tele o filifiliga u'u, o lea e mafai ai ona e taulaʻi i maso eseese i lou tua ma lima.

Faamanuiaga oToso i luga Fesoasoani

O le toso i luga fesoasoani e ofoina atu le tele o faʻamanuiaga, e aofia ai:

  • Fausia le malosi ma le tumau:O le toso i luga fesoasoani e mafai ona fesoasoani ia te oe e fausia ai le malosi ma le tumau e manaʻomia e fai ai se toso i luga. O le toso i luga o se fa'amalositino tu'ufa'atasi, o lona uiga latou te galulue fa'atasi maso e tele i le taimi e tasi. O toso i luga fesoasoani e mafai ona fesoasoani ia te oe e taulaʻi ai vaega maso nei:
    • Latissimus dorsi (lats)
    • Teres major
    • Teres laititi
    • Rhomboids
    • Trapezius
    • Biceps brachii
    • Brachialis
    • Deltoids tua
  • Fa'aleleia le tulaga:O le toso i luga e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia atili le tuʻu e ala i le faʻamalosia o maso i tua ma tauau. O le toso i luga fesoasoani e mafai ona avea ma se auala lelei e amata ai pe afai e le mafai ona e faia se toso i luga e aunoa ma se fesoasoani.
  • Fa'aitiitia le lamatiaga o manu'a:O le toso i luga fesoasoani e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia le lamatiaga o manuʻa e ala i le faʻamalosia o maso i tua ma tauau. E mafai ona sili ona aoga lenei mea mo tagata e fou i le faʻamalositino pe na i ai ni manuʻa i le taimi ua tuanaʻi.

Fa'afefea ona Filifili se masini Toso i luga Fesoasoani Lelei

A filifilia se masini toso i luga fesoasoani, e iai ni nai mea e tatau ona mafaufau i ai:

  • Mamafa mamafa:Ia mautinoa e filifili se masini e iai le mamafa malosi e sili atu nai lo le mamafa o lou tino.
  • fetuutuunai:Filifili se masini e mafai ai ona e fetuunai le aofaʻi o fesoasoani e te mauaina. Ole mea lea ole a fa'ataga ai oe e fa'agasolo malie lou ala i le faia o toso a'e le fesoasoani.
  • Filifiliga u'u:Filifili se masini e iai le tele o filifiliga u'u, ina ia mafai ona e tulimata'i vaega maso eseese i lou tua ma lima.
  • Tumau:Filifili se masini e faia i mea tumau ma e lelei ona fau.

Tau Fa'atauga Sili Ta'aloga Meafaigaluega

E ofoina atu e Hongxing le tele o masini toso i luga fesoasoani maualuga i tau faatauva. O masini toso a'e fesoasoani a Hongxing o lo'o faia i mea mautu ma e lelei ona fau. E iai fo'i a latou uiga 'ese'ese, e pei o le fa'afetauiina o le mamafa o le mamafa ma le tele o filifiliga u'u.

Meafaigaluega Ta'aloga Fa'atauga Fa'atauga Sili

O Hongxing o se taʻutaʻua taʻutaʻua o mea faigaluega faletaalo faʻapisinisi. O lo'o ofoina atu e le kamupani le tele o mea faigaluega fa'a'a'alo, e aofia ai masini toso i luga. O mea faigaluega a le faleta'alo a Hongxing e lauiloa mo lona tulaga maualuga, tumau, ma le fa'atinoga.

Fa'ai'uga

O se masini toso i luga fesoasoani o se auala sili lea e fausia ai le malosi ma le tumau e manaʻomia e fai ai se toso i luga. O le toso i luga fesoasoani e ofoina atu foi le tele o isi faʻamanuiaga, e pei o le faʻaleleia o le tu ma le faʻaitiitia o le lamatiaga o manuʻa. A filifilia se masini toso i luga fesoasoani, ia mautinoa e mafaufau i le mamafa o le malosi, fetuutuunai, filifiliga u'u, ma le umi o le masini. E ofoina atu e Hongxing le tele o masini toso i luga fesoasoani maualuga i tau faatauva.


Taimi meli: 10-26-2023

Tuu Lau Feau

    *Igoa

    *imeli

    Telefoni/WhatsAPP/WeChat

    *O le mea e tatau ona ou fai atu ai