O fea masini mamafa e galue ai o fea musele? - Hongxing

O masini mamafa o se mea faʻapitoa i nofoaga faʻamalositino ma faletaalo, e ofoina atu se auala lelei ma faʻaoga faʻaoga e faʻaleleia ai masaniga masani, aemaise lava mo tagata amata. O le iloa po'o fea maso e taula'i i ai masini ta'itasi e mafai ona fesoasoani ia te oe e fa'ateleina lau toleniga. O se fa'amatalaga lautele lea o masini mamafa ta'uta'ua ma maso latou te galue.

Lat Toso i lalo

O le masini toso i lalo e fa'atusaina le gaio'iga o auvae. O lo'o fa'aalia ai se pa e toso i lalo i le tulaga auvae. O lenei masini e taulaʻi muamua maso pito i luga, e aofia ai le latissimus dorsi, ma faʻapipiʻi foi le biceps, pectorals, deltoids, ma trapezius.

Incline Press

O le masini lomi fa'ai'u e galue uma i lima ma maso fatafata. Ina ia fa'aogaina, fa'alagolago i tua ma tulei i luma au i se gaio'iga fa'atonutonu.

Lomiga vae

O le masini lomi vae e galue lelei le glutes, tamai povi, ma quadriceps. Fetuunai le mamafa, nofo i lalo, ma tulei ese le mamafa e ala i le punou o ou vae. Ia mautinoa e le loka ou tulivae ma tuu teisi ou vae i fafo.

Masini Fa'aopoopo vae

O le masini fa'alautele vae e fa'aesea le quadriceps. Nofo i tua i le nofoa, fa'aoga ou tapuvae i tua o le fata, ma sii i luga i ou vae. Tu'u i lalo i lalo i se faiga pulea.

Mesini povi

O faleta'alo e masani lava ona ofoina uma masini si'i povi nofo'i ma tutu. E taulaʻi uma i maso o le tamaʻi povi ae i vaega eseese. O le si'i o le tama'i povi nofo e taula'i i le pito i luga o tama'i povi, a'o le fa'atutu e fa'atatau i le vaega pito i lalo.

Fa'amumu Fa'ama'i

O le hamstring curl machine e taulaʻi i maso i tua o vae pito i luga. Fa'amau ou vae i lalo o le lima fa'aofuofu, punou ou tulivae e sii i luga le papa i lou papatua, ma fa'alalo lemu i tua. Fa'asa'o lou suilapalapa ma fa'asa'o lou tino i le taimi o le fa'amalositino.

Malamalama pe fa'afefea ona galue nei masini mamafa ma po'o fea maso latou te tulimata'i e mafai ona fesoasoani ia te oe e fausia ai se masaniga e sili atu ona lelei ma fa'atatau i ta'aloga.

 


Taimi meli: 07-30-2024

Tuu Lau Feau

    *Igoa

    *imeli

    Telefoni/WhatsAPP/WeChat

    *O le mea e tatau ona ou fai atu ai